Over Böttger Stoffen, de stoffen winkel Online en in Alkmaar

Böttger Stoffen en Fournituren is al sinds 1932 de toonaangevende stoffen winkel in Noord-Holland. Wij bieden u een bijzonder brede collectie stoffen voor voornamelijk de dames-, bruids- en gelegenheidsmode en willen hierbij voor een redelijke prijs een zo goed mogelijke kwaliteit stof leveren.

Collectie

Onze stoffen winkel heeft stoffen die uitstekend geschikt zijn voor onder andere:

 • Damesmode
 • Kinderkleding
 • Bruidsmode
 • Gelegenheidskleding
 • Herenmode
 • Wiegbekleding
 • Interieur en gordijnen

Populaire stoffen

De collectie stoffen is enorm. Wij hebben meer dan 2.000 verschillende stoffen en elke week komen er nieuwe stoffen bij. Vanuit onze ervaring en verkoop weten wij dat een aantal stofsoorten populair is. De top 5 populaire stoffen is:

 1. Viscose stof
 2. Zijde
 3. Satijn katoen stof
 4. Italiaanse stof
 5. Katoenen stof

Exclusieve stoffen

U kunt bij ons terecht voor stoffen om uw eigen dameskleding te maken of iets leuks voor uw (klein)kinderen. We zijn ook specialist in exclusieve stoffen. Zo hebben we onze couture collectie. Met daarin een uitgebreid aanbod bijzondere, Italiaanse stoffen.

In deze webwinkel vindt u een gedeelte van de stoffen en fournituren die wij in onze gewone winkel verkopen.

Voor een nog grotere keuze is een bezoek aan onze winkel in Alkmaar dus zeker de moeite waard!

Online stoffen winkel

Naast onze fysieke winkel in Alkmaar is er ook een online stoffen winkel met bijzonder veel verschillende soorten stoffen. Ook zijn fournituren en patronen verkrijgbaar. 

In deze webwinkel vindt u een gedeelte van de stoffen en fournituren die wij in onze gewone winkel verkopen. Voor bijvoorbeeld travel stof, viscose stof, linnen stof, tricot stof, Jersey stof en katoenen stof is er een ruime keuze aan kleuren en patronen.

Fysieke stoffen winkel Alkmaar

Wil je de stof even aanraken en wil je nog een grotere keuze hebben? Dan is een bezoek aan onze stoffen winkel in Alkmaar zeker de moeite waard! Onze medewerkers kunnen al uw vragen beantwoorden en u adviseren.