Acties en Sale

Onze collectie wisselt continue. Elk jaargetij hebben wij nieuwe stoffen, maar ook tussendoor krijgen wij nieuwe stoffen en patronen in de collectie. Op sommige producten geven wij dan korting omdat het de laatste meters zijn of omdat wij ruimte willen maken in onze winkel en magazijn. Deze producten zijn op de webshop duidelijk zichtbaar als een product met een van/voor prijs. En belangrijk om te weten is dat deze aanbiedingen zowel online in de webshop geldig zijn als in de winkel in Alkmaar. 

Acties en aanbiedingen zijn niet in combinatie te gebruiken. Tenzij anders vermeld is het niet mogelijk om kortingen te kunnen stapelen. Wanneer dit vanwege een foutieve invoer in de webshop toch mogelijk blijkt, behouden wij ons het recht om de stapeling van de korting ongeldig te verklaren en ter compensatie ontvangt u dan alsnog de hoogste korting van alle kortingen die waren toegepast.

Omdat de acties wisselen kunt u geen aanspraak maken op een korting die verlopen is, dan wel een product dat na uw aankoop in de actie is gegaan.