;
Oplopend
blinde rits voetje blinde rits voetje
blinde rits voetje
€ 6,50
Bekijk product
Oplopend

Alle accessoires kopen

Bij Böttger Stoffenwinkel hebben wij een ruime keuze Alle accessoires fournituren in ons assortiment. Bekijk en vergelijk op uw gemak het aanbod van onze Alle accessoires.

Gratis bezorging vanaf 30 euro in heel Nederland!

Heeft u een fournituur gekozen? Wij bezorgen gratis in heel Nederland vanaf 30 euro.
Wij bezorgen ook in België en Duitsland.

Alle accessoires in onze winkel bekijken?

Bekijkt u liever het Alle accessoires eerst in onze winkel? Via de button "Reserveer en bekijk in onze winkel" bij het Alle accessoires van uw keuze kunt u het artikel laten klaarleggen in onze stoffenwinkel in Alkmaar. U ontvangt van ons een bericht als het patroon klaar ligt in onze winkel in Alkmaar.

Exclusieve Burda stoffen kopen

Bij Böttger Stoffenwinkel hebben wij exclusieve stoffen uit het Burda Style magazine. Elke maand een nieuwe collectie stoffen. Bekijk en vergelijk op uw gemak ons assortiment Burda stoffen en bij twijfel kunt u altijd gratis 1 of meer stalen bestellen van de Burda stof van uw keuze. Ook hebben wij een ruime keuze Burda patronen online staan.

Continu nieuwe stoffen online

Vrijwel wekelijks komen er nieuwe stoffen online op de webshop. Zo hebben we altijd een wisselend assortiment. De nieuwste stoffen staan overzichtelijk bij elkaar op de Nieuwe stoffen pagina. En uiteraard maken we steeds ruimte voor de nieuwe stoffen en ruimen wij de laatste restjes stof op. Deze stoffen liggen in onze stoffen outlet.