;
Alle ribstoffen
Alle ribstoffen
6W Stretch rib
6W Stretch rib
21W stretch babyrib
21W stretch babyrib

Ribfluweel kopen

Ribfluweel wordt veel gebruikt voor het maken van broeken, rokken, jasjes en kinderkleding. Let op de vleug bij het verwerken van ribfluweel. In het algemeen moet de vleug omhoog. Als je van beneden naar boven wrijft dan gaat het met de vleug mee. De stof is dan dieper van kleur.

Rib is er in verschillende fijnheden. Er is babycord, dit wordt vaak aangeduid met 21W en de wat grovere (bredere) rib van 6W en 4,5 W.

Grondstof ribfluweel

Ribfluweel wordt meestal gemaakt van katoen of katoen met elasthan, maar er wordt ook wel gebruik gemaakt van polyester (mengingen).

Wasvoorschriften ribfluweel

Met ribfluweel is het van belang om het voorzichtig te wassen.

Ribfluweel in uni kleur en patronen

Ribfluweel is te leveren in de kleuren:

Ook is de ribfluweel in patronen leverbaar zoals:

Ribfluweel online bestellen vanaf 0,3 meter

In onze webshop en in onze stoffenwinkel in Alkmaar koop je de ribfluweel al vanaf 0,3 meter. Als je het online besteld kan je kiezen voor ophalen of bezorgen. En betalen doe je veilig en gratis.

Uit ervaring weten wij dat mensen die op zoek zijn naar ribfluweel ook interesse hebben in:

Vraag over ribfluweel?

Heb je nog een vraag over ribfluweel? Bel ons dan op 072 511 39 56 of stuur ons jouw vraag via het contactformulier.

Exclusieve Burda stoffen kopen

Bij Böttger Stoffenwinkel hebben wij exclusieve stoffen uit het Burda Style magazine. Elke maand een nieuwe collectie stoffen. Bekijk en vergelijk op uw gemak ons assortiment Burda stoffen en bij twijfel kunt u altijd gratis 1 of meer stalen bestellen van de Burda stof van uw keuze. Ook hebben wij een ruime keuze Burda patronen online staan.

Continu nieuwe stoffen online

Vrijwel wekelijks komen er nieuwe stoffen online op de webshop. Zo hebben we altijd een wisselend assortiment. De nieuwste stoffen staan overzichtelijk bij elkaar op de Nieuwe stoffen pagina. En uiteraard maken we steeds ruimte voor de nieuwe stoffen en ruimen wij de laatste restjes stof op. Deze stoffen liggen in onze stoffen outlet.